San Giorgio Palace Hotel, Mediterraneo Palace Hotel ve Palazzo Failla, Palazzo La Rocca yakınında kalmayı seven kullanıcılar tarafından önerilmektedir.
KAYAK kullanıcıları, son 3 gün içinde Palazzo La Rocca yakınında ₺ 241 gibi ucuz bir fiyata çift kişilik odalar buldu. Ortalama fiyat ₺ 241.
Kullanıcılar, son 3 saat içinde bu gece için ₺ 241 gibi düşük bir fiyata Palazzo La Rocca civarında oteller buldu. Kullanıcılar ayrıca ₺ 241'den başlayan fiyatlara 3 yıldızlı ve ₺ 388'den başlayan fiyatlara 4 yıldızlı oteller buldu.
Kullanıcılar, son 72 saat içinde bu hafta sonu için Palazzo La Rocca yakınında gecelik ₺ 241 gibi düşük bir fiyata oteller buldu. Kullanıcılar ayrıca ₺ 241'den başlayan fiyatlara 3 yıldızlı ve ₺ 388'den başlayan fiyatlara 4 yıldızlı oteller buldu.