Bilmekte fayda var
| Şehir merkezine uzaklık | 2,5 km |
|---|---|
| Konum puanı | 7,1 |
Odalar
Çift Kişilik Odalar
₺ 241+
Lüks Odalar
₺ 259+
Deluxe Odalar
₺ 242+
Yorumlar
Konuk değerlendirmesi
Dönem
Seyahatçi
Şu ifadeyi içeren yorumları göster:
-
İyiNis 20196,7
Konumu
Banyodaki böcekler, odamızı değiştirdikten sonra banyomuzdaki böcekler, kirli olması, odadaki ve havlulardaki kötü koku
-
MükemmelAra 20189,6
Çok merkezi bir konumda, Lapa bölgesine yürüme mesafesi. Bölge gece hareketli ve gürültülü olsa da odalarda bir problem yoktu. Konfor ve temizlik gayet iyiydi. Personelin çoğu iyi ingilizce konuşuyordu ve yardımseverlerdi. Kahvaltısı güzeldi, çeşit biraz daha fazla olabilirdi.
Wifi bağlantısı biraz uğraştırıcı ve sorunluydu, bağlanınca bir süre sonra kopuyordu.
-
OrtaAğu 20183,8
Kahvaltı İdare ederdi. 4 gün boyunca tereyağı bal ekmek idare etmek zorunda kaldık. (Breakfast was fine)
Banyo Havluları yenilenmiş olsalar bile kokuyordu! (Towels in Bathroom were smelly and dirty and lots of stains even after they replace them) Odamıza ilk giriş yaptığımızda kullanılmış olan üzerinde dudak-ruj izi bulunan bir bardak vardı.( There was a glass in our room with lip stick on it when we first entered our room right after we checked in) Kahvaltıdaki yiyecekler için herhangi bir yazılı açıklama bulunmuyor. ( There are no any explanations/labels for breakfast on each food - You will not know whether it is pork,beef or chicken.) Otelin konumu gece dışarı çıkmaya pek müsait değil. Güvenli hissetmeyeceğiniz bir bölgede. (Hotel Location is not able to go out at night time and you will not feel safe, You will find homless people around, so it is not safe to walk around) Resepsiyona ütü sorduğumuzda sadece yok cevabını verdiler. (When we ask for iron to reception lady, she only said NO ) Yatak çarşafları kirliydi ve odamızı temizletmemize rağmen değiştirilmedi. 4 gün aynı çarşaf ,yorgan ve yastık kılıflarıyla uyumak zorunda kaldık. (Bedsheet was dirty and has stain on it. Even if we ask for make up the room the same stains on the bedsheet were still there for 4 days. 300 ML lik bir su için 6,5 Real aldılar. Kabul edilemeyecek bir pahalılıktaydı. ( For 1 bottle of water which is only 300 ML They charged us 6,5 Real )
-
Fena değilHaz 20185,0
Kahvaltı
Temizlik sıfır çarşaflar havlular pis ki ne pis
-
Fena değilHaz 20184,2
Havlular Ve çarşaflar çok pis
Hakkında
Genel Bakış
Hotel Atlântico Prime misafirlere Rio de Janeiro merkezinde, Arcos da Lapa ve Sao Sebastiao do Rio de Janeiro Katedrali ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur.
Hotels.com
Hizmetler
7,9 İyi
13.561 yoruma göre
Otel Ambiyansı
Kahvaltı
Hijyen
Havuz
Bilmekte Fayda Var
- Güler yüzlü hizmet
Giriş |
14:00 |
Çıkış |
12:00 |
İptal/ön ödeme
Politikalar oda türüne ve tedarikçiye göre değişir.
Özellikler
Konum
En Popüler Yerler
- Catedral Metropolitana de São Sebastião 0,6 km
- Arcos da Lapa 0,6 km
- Escadaria Selarón 0,7 km
- Passeio Publico 1 km
- Theatro Municipal 1 km
- Sambodrome 1,2 km
Ulaşım
| Rio de Janeiro Santos Dumont | 2,3 km |
|---|---|
| Rio de Janeiro Rio Janeiro Ulus. | 13,5 km |