Genel Bakış
Tarayıcınızı kısa bir süre içinde güncellemeniz gerekmekte.
Tarayıcınızı güncelleyin ve seyahatinize bizimle devam edin.

Best Western Plus Media Center Inn & Suites

Hepsi

Hakkında

Otelin Konumu

Best Western Plus Media Center Inn & Suites misafirlere Burbank seyahatlerinde, Warner Brothers Studio ve Universal Studios Hollywood® yakınında konaklama ayrıcalığı sunmaktadır. Bu otel Hollywood Yazısı ve Hollywood Bowl yakınındadır.

Odalar

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 74 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, ayrıca iyi vakit geçirmeniz için iPod takma konsolu ve uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Özellikler

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet hizmetleri sunulmaktadır.

Yemek

Misafirlerimiz için ücretsiz kontinental kahvaltı dâhildir.

İş, Diğer Özellikler

Misafirler için ücretsiz yüksek hızlı (kablolu) İnternet, ofis ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Daha az Daha fazla Hotels.com

• 7.8 "Hizmet iyi."
    • 7.4 "Konforlu."
    • 7.0 "Odalar güzel."
    • 6.1 "İnternet bağlantısı idare eder."
    • 1.2 "Havuz çok kötü."

8.9 Mükemmel
    126 yoruma göre
    • 9.8 "Konumu müthiş."
      9.7 "%97 otoparkın çok iyi olduğunu belirtti."
      10.0 "%100 otopark ücretinin çok uygun olduğunu belirtti."
    • 9.0 "Hijyen mükemmel."
      9.1 "%91, odalar temizdi dedi."
    • 8.0 "Harika hizmet veriyor."
    • 7.9 "Çok kaliteli"
      10.0 "%100 kahvaltı fiyatının iyi olduğunu belirtti."
    • 7.3 "Konforlu."
      7.3 "%73 yatakların rahat olduğunu belirtti."
      9.6 "%96, odalar genişti dedi."
    • 6.9 "Kahvaltı sıradan."
    • 6.5 "Odalar fena değil."

8.0 İyi
    187 yoruma göre
    • 9.7 "Konumu müthiş."
      9.5 "%95 otoparkın çok iyi olduğunu belirtti."
      8.5 "%85 şehir turu imkanlarına yakınlığını beğendiğini belirtti."
      10.0 "%100 otopark ücretinin çok uygun olduğunu belirtti."
      10.0 "%100 arabayla ulaşımın çok rahat olduğunu belirtti."
    • 9.1 "Hijyen mükemmel."
      9.2 "%92, odalar temizdi dedi."
    • 7.7 "Hizmet iyi."
      9.0 "%90 çalışanların çok yardımsever olduğunu belirtti."
      7.6 "%76 servisin çok profesyonel olduğunu belirtti."
    • 7.4 "İyi kahvaltı."
    • 7.4 "Konforlu."
      9.6 "%96, odalar genişti dedi."
      7.6 "%76 kişi gayet sessiz olduğunu söyledi."
    • 6.9 "Odalar fena değil."
      6.6 "%66 yatakların yeterli olduğunu belirtti."
    • 1.0 "Havuz çok kötü."

8.6 Mükemmel
    9 yoruma göre
    • 8.2 "Harika hizmet veriyor."
      9.1 "%91 çalışanların çok yardımsever olduğunu belirtti."
    • 7.5 "İyi kahvaltı."
    • 7.1 "Odalar güzel."
    Otel klasmanı
    Bütçeye uygun otel
    Konuklar bu oteli bütçeye uygun otel arayanlara tavsiye etti.
    Bilinmesi Gerekenler
    "Şehir turu harika"
    "Kolay otopark erişimi"
    "Otopark fiyatları uygun"
    "Kahvaltı fiyatları uygun"
    verileri sağlayan: TrustYou

Yeni Yorumlar

Fotoğraflar

Daha fazla
    Harita

Para birimini sadece bu seferlik mi yoksa kalıcı olarak mı yapmak istiyormusunuz?