Bilmekte fayda var
| Şehir merkezine uzaklık | 2,1 km |
|---|---|
| Konum puanı | 9,6 |
| En Yakın Havalimanı | Kopenhag Havaalanı |
| Havalimanına uzaklık | 8,4 km |
Odalar
Çift Kişilik Odalar
₺ 405+
Standart Odalar
₺ 589+
Yorumlar
Konuk değerlendirmesi
Dönem
Seyahatçi
Şu ifadeyi içeren yorumları göster:
-
MükemmelOca 20209,2
Duş ve tuvaletler ortak olsa da çok sayıda bulunduklarından hiç bir zorluk yaşamadık. İlk odamız duş ve tuvaletlerin yanındaydı sesten rahatsız olma ihtimaline karşı odamızı değiştirmelerini rica ettik. Dileğimizi hemen yerine getirdiler. Çalışanlar süper güleryüzülüydü. 207 numaralı odada kaldık. Odamız ferah, temiz ve keyifliydi. Isıtma konusunda da hiç sorun yaşamadık. Odanın ses yalıtımı da harikaydı ama yine de gecenin bir vakti bağırarak, kahkaha atarak kapınızın önünden geçen saygısız turist için ne sizin ne de çalışanların yapabileceği bir şey yok. Tavsiye ediyoruz.
Cleaning, a lot of bathroom and wc
-
İyiKas 20198,0
kahvaltı güzeldi odalar rahat ayrıca konum çok merkezi
asansör temiz değildi
-
MükemmelAğu 20199,6
Sabah saat 11.00 gibi şehirdeyim. Otele erken gitmeme rağmen odama alındım. Çıkış yaptıktan sonra valizimi rahatlıkla bırakabildiğim kilitli oda sistemleri çok iyiydi. Uçuşum gece yarısı olmasına rağmen hiç problem yaşamadım.
-
İyiTem 20196,3
Konumu iyi. Tren istasyonunun arkası.
Ortak duş tuvalet. Gıcırdayan kapılar. Ses yalıtımı.
-
İyiTem 20197,9
Uygun fiyatlı. Ama izmirin basmanesi, istanbulun tarlabasisi gibi bir semt. Hemen yakini merkez ama semt oyle. Tabi Danimarka’da olduğu icin guvenli. Hic bir sorun yaşamazsınız. Daha luks bir otelin resepsiyu ile ortak kullanılıyor. Ordan girmek güzeldi. Bizim odamız sokağa bakıyordu manzarası güzeldi. Odada bir musluk var. Banyo wc ortak. Ama rahatsiz edici değil. Çarşaflar havlular her gun değişiyordu. Bir mutfak var ama biri bir sey pisirse gerçekten igrenc kokuyordu. Orda yemek yaparım derseniz baya zor. Ama mikrodalgasi var. Mutfak istenler ev tutmalı. Kopenhag cok pahalı:)
· Kullanışlı Mutfak olsa iyi olurdu. Ve dikkat kahvaltı YOK. Diger otelin kahvaltisi yaklasik 150 tl. 2019 temmuzda.
Hakkında
Genel Bakış
Annex Copenhagen misafirlere Kopenhag merkezinde, Tivoli Bahçeleri ve Belediye Sarayı Meydanı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur.
Hotels.com
Hizmetler
8,2 Mükemmel
3.859 yoruma göre
Konum
Hizmet
Kahvaltı
Oda
Bilmekte Fayda Var
- Tren istasyonu yakın
- Harika duş
- Banyo muhteşem
- Banyo temiz
Giriş |
14:00 |
Çıkış |
11:00 |
İptal/ön ödeme
Politikalar oda türüne ve tedarikçiye göre değişir.
Özellikler
Fotoğraflar
Annex Copenhagen hakkındaki yorumlar
Konum
En Popüler Yerler
- Tivoli Bahçeleri 0,5 km
- Glyptoteket 0,7 km
- Danimarka Ulusal Müzesi 0,9 km
- Old Square 1 km
- Christiansborg Slot 1,2 km
- Thorvaldsens Museum 1,2 km
Ulaşım
| Kopenhag Havaalanı | 8,4 km |
|---|---|
| Malmö Sturup | 53,2 km |
| Copenhagen | 227 m |
| Kopenhag Nørreport | 1,4 km |